به گزارش شهرآرانیوز، جیانی اینفانتینو، بر حضور تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ تأکید کرد.
اینفانتینو به صورت قاطع اعلام کرد که تیم ملی ایران در جام جهانی آینده حضور خواهد داشت و تأکید کرد که صلاحیت ورزشی باید بدون در نظر گرفتن پیچیدگیهای سیاسی محترم شمرده شود.
رئیس فیفا در اظهاراتی گفت: تیم ملی ایران قطعاً حضور خواهد داشت. امیدواریم که البته تا آن زمان اوضاع آرامتر شده باشد، زیرا این موضوع قطعا کمک خواهد کرد، اما ایران باید شرکت کند، زیرا نماینده مردم خود است. ایران مجوز حضور در جام جهانی را کسب کرده است و بازیکنان میخواهند بازی کنند.
اینفانتینو همچنین بر اهمیت جدایی ورزش از سیاست تأکید کرد و توضیح داد: ورزش باید خارج از سیاست باقی بماند. ما روی ماه زندگی نمیکنیم، بلکه روی کره زمین زندگی میکنیم، اما اگر کسی نیست که به ساخت و حفظ پلها باور داشته باشد، ما این نقش را ایفا میکنیم.
تجاوز اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران و البته اظهار نظر عجیب دونالد ترامپ باعث شد گمانه زنیهایی درباره احتمال غیبت ایران در جام جهانی پیش رو به وجود آید.
در همین راستا، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان تاکید کرده که آمریکا باید امنیت تیم ملی ایران را برای حضور در جام جهانی تامین کند.
ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ با تیمهای بلژیک، مصر و نیوزلند همگروه است.
منبع: ایسنا